Algemene voorwaarden

1. Mijn assortiment is ontzettend breed. Ik maak vooral taarten, bonbons en Coockiedough pops maar bokkepootjes, kleine gebakjes, cupcakes en mergpijpen zijn ook mogelijk. Stuur vooral een berichtje voor alle mogelijkheden.

2. Bestellen kan volledig via Facebook, email/contact formulier op mijn website of WhatsApp. Vergeet niet uw naam door te geven. Besteld u via Facebook dan noteer ik uw Facebook naam. Bij het veranderen van uw Facebook naam dient u dit direct door te geven anders kan ik u niet meer terug vinden en wordt uw bestelling direct geannuleerd.

3. Meestal worden bestellingen afgehaald maar bezorging is ook mogelijk. U betaald hier bezorgkosten voor.

4. Taarten zijn altijd afgewerkt met fondant of crème.

5. 3D Figuurtjes bestaan altijd uit suiker. Figuurtjes kunnen in theorie opgegeten worden maar aangezien dit puur suiker is worden deze meestal behouden als souvenir.

6. Ik raad u aan 4 weken op voorhand te bestellen als je zeker wilt zijn van een plek (feestdagen en maanden zoals maart, mei, september en december zijn altijd het drukst) Korter bij dag bestellen kan altijd maar je hebt een veel grotere kans dat het volzit. NAAM ,DATUM EN VOORSCHOT IS VOLDOENDE om te reserveren de rest kan later.

7. Prijslijst is enkel verkrijgbaar in PRIVEBERICHT en ook te vinden op mijn website bake-lly.nl

8. De kleinste taart is voor 6 personen.

9. Alle thema’s zijn mogelijk, u kan samen met mij een thema uitdenken of zelf met ideeën komen. Ik werk nooit met plastic al mijn figuurtjes zijn eetbaar handwerk. In sommige figuurtjes zitten saté prikkers ivm de stevigheid.

10. Ik maak ook slagroomtaarten. Het is mogelijk om een print op foto op uw slagroomtaart te bestellen. Een print of foto kost altijd 7,50.

11. Betalen via een betalingsverzoek is mogelijk. 3 dagen van te voren dient het hele bedrag betaald te worden. Anders gaat de bestelling niet door. Mocht u toch liever contant willen betalen dan is dit ook mogelijk.

12. Wanneer u bestelling genoteerd staat zult u altijd begin van die week een bevestiging krijgen. Zoniet dient u mij asap te contacteren ! Annuleren kan tot 3 dagen voor afhaling of bezorging. Later dan 3 dagen is het volledige bedrag betalen. Verplaatsen is altijd mogelijk in overleg.

13. Smaak binnenin is biscuit + keuze uit verschillende vullingen.

14. Taarten houden geen rekening met gluten/koemelk of soja allergieën. Bij andere producten is dit evt wel mogelijk. We kunnen altijd even samen kijken naar de mogelijkheden

15. Taarten dienen altijd onmiddellijk in de koelkast te worden bewaard.

16. Exacte kopieën van bestaande taarten worden niet nagemaakt ! Elke cakedesigner heeft zijn eigen materiaal / stijl en werkwijze dus een exacte kopie is niet mogelijk . U kan natuurlijk wel altijd de taart tonen als richtlijn.

17. wees en blijf altijd respectvol.

18. Chocolade of bonbons dienen niet in de koelkast bewaard te worden ivm het wit uitslaan van de chocolade. Het liefst op een donkere plek te bewaren met een constante temperatuur.

19. Er kunnen meerdere producten tegelijk besteld worden en dit dient gewoon als 1 reservatie. Later bij bestellen is mogelijk mits er plek is.

20 Een hightea box kunt u ook bij mij bestellen. Alleen even de allergieën doorgeven. Een box is inclusief heerlijke verse thee.